Czat Czwórki 29 marca godz. 16:04

Czat Czwórki 29 marca godz. 16:04
O Audycji
Tytuł Czat Czwórki 2019/03/29 15:00
Prowadzący Firan Piotr
Opis

Wędzenie, kiszenie, marynowanie, peklowanie - sposoby konserwowania żywności znane w Polsce i praktykowane od stuleci nadają naszej kuchni smak i aromat. Tak od wieków przygotowywano mięsa, ryby, sery, warzywa i grzyby. Takie smaki zastanawiają obcokrajowców, a nam kojarzą się z rodzinnym domem, tym, co znane i lubiane. Jakie produkty mogłyby promować Polskę za granicą? Jakie są trendy i szanse rozwoju polskiej turystyki kulinarnej? Kim jest współczesny turysta kulinarny i jakie są jego potrzeby? Rozstrzygnięcie konkursu "Początek i Koniec". Po 16.00 zajrzymy do pracowni ślusarstwa artystycznego.

Playlista
Tagi
Playlista