"Wielkie kłamstewka" od kuchni
- W tym serialu jedzenie towarzyszy wielu kluczowym scenom - podkreśla Ola Salwa, dziennikarka filmowa, smakoszka. - Warto zobaczyć, jakie dania towarzyszą negocjacjom kłótniom, kluczowej kolacji - dodaje.
Shailene Woodley, Zoe Kravitz, Laura Dern, Reese Witherspoon, Meryl Streep, Nicole Kidman podczas premiery 2. sezonu "Wielkich kłamstewek"Foto: Shutterstock/lev radin
Tytuł |
"Wielkie kłamstewka" od kuchni |
Prowadzący |
Kwiatkowska Beata |
Opis |
Na ekrany wraca wspaniała piątka z Monterey w stanie Kalifornia. Shailene Woodley, Zoe Kravitz, Laura Dern, Reese Witherspoon, Nicole Kidman znów możemy oglądać w serialu "Wielkie kłamstewka", drugi sezon.
W historii tych kobiet ważną rolę odgrywa jedzenie. Celeste serwuje wykwintne kolacje, Madeline zrzuca obowiązek gotowania na męża, a Jane kupuje coś na szybko, w foodtracku. Ola Salwa wraz z Beatą Kwiatkowską w audycji "Sztuka jedzenia" bacznie przyjrzały się każdej z postaci. Która z nich stawia na ekologiczne jedzenie i gardzi płatkami śniadaniowymi, kiedy na stół "wjeżdżają" owoce morza? Która z pań niemal nic nie je?
A co w drugim sezonie serialu "Wielkie kłamstewka" przyniesie zmiana reżysera, i czemu się na to zdecydowano? O tym w nagraniu audycji "Sztuka jedzenia".
***
Tytuł audycji: Sztuka jedzenia
Data emisji: 9.06.2019
Godzina emisji: 13.05
pj/kd
|
Goście |
Ola Salwa |
Playlista |
|
Tagi |
|