Kebaby, smażalnie, pizzerie, gofry z frużeliną. Lody i inne atrakcje. Albo wyżywienie all inclusive. Na drugim biegunie – lokalne małe knajpki, w których gotuje babcia właściciela, świeże produkty na straganach i możliwość wyczarowania własnych, zdrowych i smacznych cudów na talerzu. Co wybieramy?
Czy na urlopie warto samemu gotować?
"Południk" – zapraszam do dyskusji i głosowania we wtorek (10.07) od godz. 12.05 – Katarzyna Pruchnicka.
Jeśli chcą Państwo wyrazić swoją opinię na antenie, można do nas dzwonić w trakcie audycji pod numer 22 333 333 3, wysyłać SMS-y pod numer 71 335 lub wysyłać e-maile pod adres: za@polskieradio.pl lub przeciw@polskieradio.pl.
Komentarze do audycji można dodawać na naszym profilu na Facebooku Trójka - Program 3 Polskiego Radia.
Sonda, w której mogą Państwo głosować, pojawi się w tym artykule tuż po rozpoczęciu audycji.
Audycji "Południk" można słuchać od poniedziałku do czwartku w samo południe. Zapraszamy!