Bakłażan faszerowany
Ostatnia aktualizacja:
02.09.2017 17:00
Co można zrobić z makaronem, mozzarellą i pomidorami? Tym razem spróbujemy stworzyć prawdziwe włoskie danie.
Audio
-
Zapraszam do stołu cz.1
-
Zapraszam do stołu cz.2
-
Zapraszam do stołu cz.3
-
Zapraszam do stołu cz.4
-
Zapraszam do stołu cz.5
-
Zapraszam do stołu cz.6
-
Zapraszam do stołu cz.7
-
Zapraszam do stołu cz.8
-
Zapraszam do stołu cz.9
Bakłażana można gotować, grillować, podawać jako danie główne, składnik sałatek albo w formie pasty na kanapkiFoto: Pixabay.com/ChrisArmytage/CC0 Public Domain
Czy wiecie, że warzywa można nadziewać mięsem, serem lub makaronem? Tak! Oprócz swojego miąższu mogą nas zaskoczyć wieloma dodatkami. Jak to zrobić z użyciem bakłażana? Dowiecie się tego już w niedzielny poranek!
Jakie składniki będą nam potrzebne i jak przyrządzić to niezwykłe danie? Przekonajcie się w niedzielę już o godzinie 9.00.
Audycję "Zapraszamy do stołu" prowadzi Marta Powałowska.