Opis |
Apetyczne motywy w twórczości wielu gwiazd muzyki są powszechne, ale wciąż się nie przejadają. Jednak czy można wydać muzykę na jadalnym nośniku? Lekkostrawne dźwięki umieszczone na płycie gramofonowej z czekolady lub miodu to jest to! Kulinarnych nośników posmakuje Dominika Klimek. W Sztuce jedzenia porozmawiamy także z szefem kuchni, który porzucił pasje managera gwiazd muzyki. Michał Bryś w przeszłości był aktorem, producentem telewizyjnym, reżyserem, scenarzystą i managerem zespołu Hey, Kasi Kowalskiej, Kasi Nosowskiej. Ostatnio widzom dał sie poznać jako surowy szef Piekielnej kuchni. Dlaczego wybrał sztukę kulinarną? Na poprawę apetytu najlepsza jest Joanna Chacińska. Wokalistka zespołu Bisquit opowie o swojej kolejnej podrózy kulinarno-muzycznej, którą być może umieści na nośniku w postaci kolejnej części wydawnictwa Apetit. Przed Świętem Muzyki, Asia postanowiła odwiedzić Francję, gdzie rozpoczęla się ta muzyczna feta. Jakie dźwięki i jakie samki przywiozła miedzy innymi z Cannes?
|