Trójka
Ewa Dryhusz
17.02.2012
Karnawał i wizyta w Szklarskiej Porębie
Karnawał to oprócz czasu beztroskiej zabawy także okres, kiedy częściej rozpieszczamy nasze podniebienia. Czy Polacy chętnie pozwalają się rozpieszczać kucharzom w restauracjach? Czy raczej, licząc się z każdym groszem, jadają w domu?
Justyna Kowalczyk podczas treningu w Szklarskiej Porębiefot. Jarek Jaśkowiak/facebook.com//FIS-World-Cup-Szklarska-Poreba
A restauratorzy - chcąc przyciągnąć gości, stosują różne marketingowe zabiegi. Na przykład w jednym z lokali - w czasie promocji - klient płaci za posiłek tyle, ile chce.
Porozmawiamy na te tematy w dzisiejszej audycji.
Będziemy też w Szklarskiej Porębie - tam dziś drugi dzień Pucharu Świata w biegach narciarskich. Mamy nadzieję, że będzie bardziej udany dla Justyny Kowalczyk i polskich kibiców.
Zapraszam od 6 do 9 - Krystian Hanke