Trójka
Agnieszka Furtak-Bilnik
02.05.2015
Przepis na pysznego burak-burgera
- To jest połączenie smaków. Wygląda jak mięso, a smak ma burgerowo-słodkawy - tłumaczy Urszula Gronowska, współwłaścicielka baru wegańskiego "W gruncie rzeczy".
- Burak jest bardzo wdzięcznym warzywem, trudno zepsuć potrawy, których jest składnikiem - uważa rozmówczyni Katarzyny PruchnickiejGlow Images/East News
Posłuchaj
-
Urszula Gronowska dzieli się przepisem na burak-burgery (A nuż, widelec/Trójka)
Czytaj także
Rozmówczyni Katarzyny Pruchnickiej tłumaczy, na czym polega sukces burak-burgerów, po które klienci chętnie wracają. Dzieli się kilkoma ważnymi wskazówkami dotyczącymi sposobu przygotowania tego dania.
Katarzyna Pruchnicka podaje natomiast dokładne proporcje wszystkich składników. Przyda się kasza jaglana, pestki słonecznika oraz cebulka...
***
Tytuł audycji: A nuż, widelec
Prowadziła: Katarzyna Pruchnicka
Gość: Urszula Gronowska (współwłaścicielka baru wegańskiego "W gruncie rzeczy")
Data emisji: 30.04.2015
Godzina emisji: 11.15
fbi