Logo Polskiego Radia
POSŁUCHAJ
Trójka
Michał Karpa 24.08.2016

Sprawdzony przepis na kiszoną kapustę

Bogate źródło witamin C i E, naturalnych przeciwutleniaczy czy substancji działających grzybo- i bakteriobójczo. Warto jeść kiszoną kapustę!
Posłuchaj
  • Sprawdzony przepis na kiszoną kapustę (A nuż, widelec/Trójka)
Czytaj także

Na co zwracać uwagę podczas kupowania kapusty? Co warto dodać do niej podczas kiszenia? Dlaczego nie powinniśmy używać stalowych przyborów do mieszania składników?

Zapraszamy do wysłuchania dołączonego nagrania audycji, w której Małgorzata Minta - dziennikarka kulinarna - zdradza przepis na swoją ulubioną kiszoną kapustę.

***

Tytuł audycji: A nuż, widelec
Prowadzi: Katarzyna Pruchnicka
Gość: Małgorzata Minta (dziennikarka kulinarna, autorka bloga Minta Eats)
Data emisji:
24.08.2016
Godzina emisji: 11.17

mk/fbi