Jedynka
Urszula Tokarska
24.02.2012
Sukcesy i porażki polskiego eksportu żywności
Polski produkt jest ceniony, bo uprawy są mniej nawożone i mamy dobre przetwórstwo oraz nadzór fitosanitarny.
fot.Wikipedia
Posłuchaj
-
Sukcesy i porażki polskiego eksportu żywności
-
Serwis informacyjny
-
Dzień otwarty w SGGW
-
Targi Hodowlane w Łodzi
-
Duńskie fermy w Polsce
-
Samorząd i Caritas
-
System biogazowni w Polsce
W audycji ponadto:
- Serwis informacyjny.
- Dzień otwarty w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie w ostatnią sobotę lutego.
- Międzynarodowe Targi Hodowlane w Łodzi.
- Duńskie fermy trzody chlewnej w Polsce.
- Samorząd i Caritas – jak współpracują w trosce o zdrowie mieszkańców pomorskiej gminy.
- Perspektywy rozbudowy systemu biogazowni w Polsce.
Prowadzący: Dariusz Kwiatkowski.