Trójka
Izabela Woroniecka-Cieślak
03.06.2015
Zdrowe pasty na bazie twarogu
Mogą być przekąską lub głównym składnikiem śniadania. Warto jeść je często, bo są bogate w nienasycone kwasy tłuszczowe, których zazwyczaj brakuje w naszej diecie.
Posłuchaj
-
Zdrowe pasty na bazie twarogu (A nuż, widelec/Trójka)
Czytaj także
Z jakimi składnikami i w jaki sposób łączyć chudy biały ser, radzi w audycji Bogusława Matuszewska, prowadząca ekosklep Totomato. – Takie pasty są naprawdę bardzo zdrowe. Poza tym ich przygotowanie wymaga niewielkiej ilości czasu – zapewnia.
***
Tytuł audycji: A nuż, widelec
Prowadzi: Katarzyna Pruchnicka
Gość: Bogusława Matuszewska (ekosklep Totomato)
Data emisji: 3.06.2015
Godzina emisji: 11.15
iwo/mp