Logo Polskiego Radia
Czwórka
Andrzej Cała 02.11.2014

Praca kucharza bez tajemnic

Gotowanie stało się w ostatnich latach niezwykle trendy. Nic dziwnego, że wiele osób chciałoby uczynić z tego swoją pracę.
Praca kucharza bez tajemnicGlow Images/East News

Liczne programy telewizyjne, popularność poradników z przepisami kulinarnymi, a wreszcie wręcz celebrycki status kilku kucharzy. Tak - to teraz niezwykle ceniony zawód. Jak to jednak z wieloma zajęciami bywa, chętnych są tysiące, a przebić się udaje wąskiemu gronu.
PRZECZYTAJ: Pascal Brodnicki: jedzenie to nie więzienie; nie wyrzekaj się przyjemności!

Grzegorz Łapanowski, Michał Pasternakiewicz, Pascal Brodnicki to szczęściarze. Podpowiedzą wam, jak zostać gwiazdą w zawodzie kucharza?
W poniedziałkowym "Mamy to" sprawdzimy też dla was, dlaczego pociągi PKP nie mają w rozkładach pełnych godzin odjazdu. Zapraszamy od 12.00!
ac