Początkowo pracowała w agencji reklamowej, w wolnych chwilach malowała. Założyła swoją firmę, która pochłaniała ją bez reszty. Jednak wszystko zmieniło się, gdy zachorowała.- Jestem głęboko przekonana, że nic nie jest przypadkiem. Rzeczy dzieją się bardzo często po to, żeby nas czegoś nauczyć - mówi dziś.
Po operacji zdecydowała, że pomoże sobie w leczeniu raka odpowiednią dietą. Zwolniła, medytowała i korzystała z warsztatów uważności. Postawiła na jedzenie, relaks i uważne życie. Uspokoiła ten bieg do przodu. Teraz wraz córką Dianą prowadzi restauracje ze zdrowym jedzeniem.
Reportaż na moje.polskieradio.pl - słuchaj, kiedy chcesz >>>
***
Autor: Joanna Bogusławska
Tytuł reportażu: "W równowadze"
Data emisji: 26.11.2014
Godzina emisji: 18.15
(mp)