Czwórka
Karina Duczyńska
16.02.2012
Z kamerą wśród pączków
W poszukiwaniu innowacyjnych rozwiązań technologicznych w mieście nasz reporter tym razem wybrał się do ... zespołu szkół gastronomicznych. Zobaczcie jak tłusty czwartek wygląda od kuchni!
Kamil Jasieński w Zespole Szkół Gastronomicznychfot. Arek Goliszewski
Posłuchaj
-
Tłusty czwartek od kuchni - relacja
Czytaj także
Kamil Jasieński odwiedził z kamerą Zespół Szkół Gastronomicznych im. Prof. Eugeniusza Pijanowskiego w Warszawie. Specjalnie dla Was wziął udział w wypiekaniu pączków i faworków, bez których tłusty czwartek byłby tylko zwykłym czwartkiem.
Okazało się, że przy drobny wsparciu technologii w dość krótkim czasie można przyrządzić całą górę pączków i faworków. Robota to lekka, łatwa i przyjemna, a do tego satysfakcja podniebienia gwarantowana!
Relację naszego reportera obejrzysz lub odsłuchasz klikając w odpowiednią ikonkę.
pg