Raw food. Podgrzewaj tylko do 48 stopni
Większość jej życia krąży wokół jedzenia. Na warsztatach, które prowadzi, opowiada Polakom o zdrowych zamiennikach codziennych posiłków. - Wbrew pozorom Polacy są bardzo ciekawi alternatywy dla posiłków, które znajdą z rodzinnych stołów. Lubią próbować nowości, eksperymentować w kuchni. Ludzie, którzy przychodzą na moje warsztaty nie traktują jedzenia tylko jako środka zaspokojenia głodu. Szukają czegoś więcej - opowiadała w studiu Czwórki. - Dla mnie jedzenie oznacza budowanie relacji, wyraz bliskości. Nie wyobrażam sobie rodziny, która nie je razem - dodawała.
Jak przez lata zmieniały się nasze nawyki kulinarne? Czy w kuchni wciąż ważna jest dla nas tradycja? Jak przygotować danie, które będzie proste w przygotowaniu, zrobione z dostępnych produktów i nada się na drugie śniadanie? O tym w nagraniu audycji.