Logo Polskiego Radia
POSŁUCHAJ
Dwójka
Anna Myśliwiec 18.04.2021

Jak restauratorzy radzą sobie w pandemii?

Czas pandemii koronawirusa to dla restauratorów okres pełen wyzwań - wielu z nich, aby przetrwać, musiało przeformatować swoją dotychczasową działalność. W "Drodze przez mąkę" mówiliśmy  m.in. o zmianach, które zaszły w tej branży.
Posłuchaj
  • Sposoby radzenia sobie restauratorów z ograniczeniami wynikającymi z pandemii (Droga przez mąkę/Dwójka)
Czytaj także

Posłuchaj
26:41 Dwójka Droga przez mąkę 18.04.2021.mp3 Sposoby radzenia sobie restauratorów z ograniczeniami wynikającymi z pandemii (Droga przez mąkę/Dwójka) 

O najlepszych pomysłach restauratorów na radzenie sobie w czasie pandemii rozmawialiśmy w audycji z Agnieszką Małkiewicz - organizatorką konferencji Made for Restaurant 2021 w Krakowie oraz Beniaminem Bieleckim - restauratorem.

***

Tytuł audycji: Droga przez mąkę 

Prowadził: Łukasz Modelski

Data emisji: 18.04.2021

Godzina emisji: 11.00​