Logo Polskiego Radia
POSŁUCHAJ
Trójka
Michał Przerwa 17.03.2016

Włoska, świąteczna jagnięcina

Właśnie teraz jest czas, żeby dobrze zaplanować wielkanocne menu. Może nas to uchronić przed przygotowaniem zbyt dużej ilości jedzenia.
Posłuchaj
  • Jak przygotować jagnięcinę idealną? (A nuż, widelec/Trójka)
Czytaj także

Robiąc listę dań świątecznym może warto wyjrzeć poza listę dań z Polski. Proponujemy przepis na włoską, świąteczną jagnięcinę.

Zapraszamy do wysłuchania audycji, w której włoski kucharz Marco Ghia zdradza przepis na przygotowanie tej potrawy.

***

Tytuł audycji: A nuż, widelec
Prowadzi: Katarzyna Pruchnicka
Gość: Marco Ghia (kucharz)
Data emisji:
17.03.2016
Godzina emisji: 11.15

mp