Logo Polskiego Radia
Trójka
Michał Przerwa 25.02.2016

Jak smacznie przyrządzić kaszę jaglaną?

Kasza jaglana jest bardzo zdrowa, ale nie każdemu odpowiada jej zapach i smak. Na szczęście jest sposób, żeby zminimalizować jej naturalną goryczkę.
Posłuchaj
  • Gość Katarzyny Pruchnickiej o zdrowej i smacznej kaszy jaglanej (A nuż, widelec/Trójka)
Czytaj także

Jak to zrobić? W Trójce opowiada o tym Katarzyna Jankowska, autorka książek "Mama alergika gotuje". Ekspertka podaje na naszej antenie przepis na koptyka z kaszy jaglanej i dyni. Zapraszamy do wysłuchania audycji.

***

Tytuł audycji: A nuż, widelec
Prowadzi:
Katarzyna Pruchnicka
Gość:
Katarzyna Jankowska (autorka książek "Mama alergika gotuje")
Data emisji:
25.02.2016
Godzina emisji:
11.16

mp/iwo