Czwórka
Andrzej Cała
02.11.2014
Praca kucharza bez tajemnic
Gotowanie stało się w ostatnich latach niezwykle trendy. Nic dziwnego, że wiele osób chciałoby uczynić z tego swoją pracę.
Glow Images/East News
Liczne programy telewizyjne, popularność poradników z przepisami kulinarnymi, a wreszcie wręcz celebrycki status kilku kucharzy. Tak - to teraz niezwykle ceniony zawód. Jak to jednak z wieloma zajęciami bywa, chętnych są tysiące, a przebić się udaje wąskiemu gronu.
PRZECZYTAJ: Pascal Brodnicki: jedzenie to nie więzienie; nie wyrzekaj się przyjemności!
Grzegorz Łapanowski, Michał Pasternakiewicz, Pascal Brodnicki to szczęściarze. Podpowiedzą wam, jak zostać gwiazdą w zawodzie kucharza?
W poniedziałkowym "Mamy to" sprawdzimy też dla was, dlaczego pociągi PKP nie mają w rozkładach pełnych godzin odjazdu. Zapraszamy od 12.00!
ac