Logo Polskiego Radia
POSŁUCHAJ
Trójka
Michał Lipka 05.09.2017

A do smaku... pył grzybowy!

Grzyb może być dodatkiem, głównym składnikiem dania, ale może też być przyprawą.
Posłuchaj
  • A do smaku... pył grzybowy! (A nuż, widelec/Trójka)
Czytaj także

– Suszone grzyby po zmieleniu świetnie podkreślają smak dania. Taki pył grzybowy może być użyty na wiele sposobów. Można go dodać do zrazów wołowych, lub wymieszać z utartym czerstwym pieczywem razowym, i po dodaniu parmezanu zapiec pod tym warzywa – mówi Katarzyna Marciniewicz.

Zapraszamy do wysłuchania dołączonego nagrania. 

***

Tytuł audycji: A nuż, widelec
Prowadzi:
Katarzyna Pruchnicka
Gość: Katarzyna Marciniewicz (blog ChilliBait.pl, autorka książki "W słoiku")
Data emisji:
5.09.2017
Godzina emisji:
11.19

ml/gs