Trójka
Kacper Wróblewski
16.01.2018
Jak "odchudzić" naszą tradycyjną kuchnię?
Jakimi produktami możemy zastąpić tradycyjne składniki naszych ulubionych potraw? Katarzyna Pruchnicka zapytała o to Darię Ładochę.
Posłuchaj
-
Jak "odchudzić" naszą tradycyjną kuchnię? (A nuż, widelec/Trójka)
Czytaj także
– Jeżeli nie chcemy zabielać dania śmietaną, możemy dodać do niego mleko kokosowe, które jest chudsze. Dzięki temu nie uzupełniamy potrawy zwierzęcym dodatkiem – podkreśla Daria Ładocha, blogerka kulinarna.
Zapraszamy do wysłuchania dołączonej audycji, w której rozmówczyni Katarzyny Pruchnickiej zdradzia kilka znakomitych trików kulinarnych.
***
Tytuł audycji: A nuż, widelec
Prowadzi: Katarzyna Pruchnicka
Gość: Daria Ładocha (blogerka kulinarna)
Data emisji: 16.01.2018
Godzina emisji: 11.16
kw/iwo