Jak urządzać ogródki restauracyjne?

Ostatnia aktualizacja: 12.05.2017 14:00
Na ten temat rozmawialiśmy z zaproszoną do audycji "Droga przez mąkę" architekt i antropolog kultury Anną Rumińską.
Audio
  • Jak urządzać ogródki restauracyjne? (Droga przez mąkę/Dwójka)
(zdjęcie ilustracyjne)
(zdjęcie ilustracyjne)Foto: symbiot/Shutterstock.com

Anna Rumińska, która jest członkinią Dolnośląskiego Convivium Slow Food oraz założycielką Inicjatywy Edukacyjnej eMSA, opowiadała również o tym, jak sprawić, aby przestrzeń miejska sprzyjała spędzaniu czasu na zewnątrz.

***

Tytuł audycji: Drogę przez mąkę

Prowadzi: Łukasz Modelski

Data emisji: 13.05.2017

Godzina emisji: 10.00

mz/mc

Czytaj także

"Pedant w kuchni". Julian Barnes od kuchni

Ostatnia aktualizacja: 28.04.2017 17:05
O kłopotach z gastronomiczną precyzją w książce wybitnego angielskiego prozaika opowiadał krytyk sztuki Bogusław Deptuła.
rozwiń zwiń