Marcin Kuc ma niepohamowany apetyt na życie i dobre jedzenie. W Czwórce zdradził m.in., co każdy z nas w lodówce mieć powinien, by nie zaskoczyła nas żadna niespodziewana wizyta.
- Dobre wino, dobre masło i jajka - mówił Kuc. Przyznał też, że choć pierwotnie swoje przepisy kierował do mężczyzn, szybko okazało się, że większe zainteresowanie nimi wykazują kobiety. - Jeśli zacząłbym być "ugrzeczniony", może trafiłbym też do maminsynków, którzy potrafią ugotować tylko parówkę - żartował w Czwórce.
Vloger zdradził także przepis na idealny stek i opowiedział o potrawach, których przygotowanie zajmuje mu najwięcej czasu.
***
Tytuł audycji: Tędy po trendy
Prowadzą: Aleksandra Jasińska, Kamil Jasieński
Gość: Marcin Kuc (bloger i vloger kulinarny, prowadzi "Jaja w kuchni")
Data emisji: 6.06.2015
Godzina emisji: 10.00
kd/mm