"HellthyJunkFood" - większość dań im się przyśniła

Ostatnia aktualizacja: 27.12.2015 12:23
JP i Julia na kanale "HellthyJunkFood" od dwóch lat domowymi sposobami odtwarzają fast foodowe przysmaki. Twierdzą, że wciąż im się to nie znudziło
Audio
  • JP i Julia opowiadają o swoim kanale "HellthyJunkFood" i jedzeniu, które przygotowują (Tędy po trendy/Czwórka)
Fastfoodowe jedzenie może być smaczne
Fastfoodowe jedzenie może być smaczneFoto: Glow Image/East News

Julia przyznaje, że czasem brakuje jej warzyw, dlatego przemyca je w niektórych przepisach. Youtuberzy mają na swoim koncie takie wynalazki kulinarne, jak spaghetti smażone w głębokim tłuszczu i pokemonowe klopsiki. To efekty współpracy z kanałem dla graczy, wielkiego researchu w internecie i burzy mózgów.

- Niezdrowe jest każde jedzenie smażone w głębokim tłuszczu - mówi JP. - Jednak okazuje się, że ta "bezpieczna" kanapka z pieczonym kurczakiem, jest bardziej zdradliwa od klasycznego burgera.

JP i Julia zdradzają, co najdziwniejszego jedli w życiu, co z ich propozycji jest najbardziej niezdrowe i jak przygotowują się do nagrań kolejnych odcinków swego kanału. Przyznali się też, że czasem torturują ziemniaki.

***

Tytuł audycji: "Tędy po trendy"

Prowadzący: Aleksandra Jasińska, Kamil Jasieński

Gość: JP i Julia (autorzy kanału "HellthyJunkFood")

Data emisji: 27.12.2015

Godzina emisji: 11.00

pj/mm

Czytaj także

Edi Poszukiwacz ma weekend we wtorek i środę

Ostatnia aktualizacja: 21.11.2015 10:00
Adam Wiejak, czyli Edi Poszukiwacz, bardzo systematycznie prowadzi swój kanał na You Tube. Publikuje w aż trzy razy w tygodniu.
rozwiń zwiń
Czytaj także

Kulinarny renesans - zjedz zwierzę w całości

Ostatnia aktualizacja: 22.11.2015 14:43
"Od nosa aż po ogon" to zasada, która przyświeca dobrym polskim kucharzom przy przygotowaniu mięsnych dań. Wyznaje ją m.in. Czwórkowy gość Aleksander Baron.
rozwiń zwiń
Czytaj także

Wrocław od kuchni, czyli kulinarne wycieczki po mieście

Ostatnia aktualizacja: 19.12.2015 12:45
Agnieszka Szydziak i Aneta Pacuła-Podemska bacznie śledzą trendy we wrocławskiej gastronomii, oprowadzają smakoszy kulinarnymi szlakami i organizują spotkania z szefami kuchni oraz degustacje.
rozwiń zwiń