Logo Polskiego Radia
POSŁUCHAJ
Dwójka
Konto Usunięte Konto Usunięte 18.05.2019

Sekrety kulinarnego sukcesu, czyli gastrofizyka od kuchni

Gościem audycji był Paweł Kałużny - ekspert w dziedzinie, która wydaje się bardzo odległa i nieprzydatna przeciętnemu restauratorowi. A to błąd, który może drogo kosztować.
Posłuchaj
  • O praktycznej stronie gastrofizyki (Droga przez mąkę/Dwójka)
Czytaj także

Gastrofizyka to tajemnicze hasło, ale może ono mieć realny i znaczący wpływ na kuchnię i powodzenie lokali gastronomicznych. Jak można ją wykorzystać i przełożyć na sukces restauracji? Zapraszamy do wysłuchania nagrania audycji, w której szukaliśmy odpowiedzi na te pytanie wraz z ekspertem w dziedzinie gastrofizyki.

***

Tytuł audycji: Drogę przez mąkę 

Prowadził: Łukasz Modelski

Gość: Paweł Kałużny (ekspert w dziedzinie gastrofizyki)

Data emisji: 18.05.2019

Godzina emisji: 12.30

mko/bch