Dwójka
Konto Usunięte Konto Usunięte
18.05.2019
Sekrety kulinarnego sukcesu, czyli gastrofizyka od kuchni
Gościem audycji był Paweł Kałużny - ekspert w dziedzinie, która wydaje się bardzo odległa i nieprzydatna przeciętnemu restauratorowi. A to błąd, który może drogo kosztować.
Posłuchaj
-
O praktycznej stronie gastrofizyki (Droga przez mąkę/Dwójka)
Czytaj także
Gastrofizyka to tajemnicze hasło, ale może ono mieć realny i znaczący wpływ na kuchnię i powodzenie lokali gastronomicznych. Jak można ją wykorzystać i przełożyć na sukces restauracji? Zapraszamy do wysłuchania nagrania audycji, w której szukaliśmy odpowiedzi na te pytanie wraz z ekspertem w dziedzinie gastrofizyki.
***
Tytuł audycji: Drogę przez mąkę
Prowadził: Łukasz Modelski
Gość: Paweł Kałużny (ekspert w dziedzinie gastrofizyki)
Data emisji: 18.05.2019
Godzina emisji: 12.30
mko/bch