Trójka
Michał Lipka
05.09.2017
A do smaku... pył grzybowy!
Grzyb może być dodatkiem, głównym składnikiem dania, ale może też być przyprawą.
Posłuchaj
-
A do smaku... pył grzybowy! (A nuż, widelec/Trójka)
Czytaj także
– Suszone grzyby po zmieleniu świetnie podkreślają smak dania. Taki pył grzybowy może być użyty na wiele sposobów. Można go dodać do zrazów wołowych, lub wymieszać z utartym czerstwym pieczywem razowym, i po dodaniu parmezanu zapiec pod tym warzywa – mówi Katarzyna Marciniewicz.
Zapraszamy do wysłuchania dołączonego nagrania.
***
Tytuł audycji: A nuż, widelec
Prowadzi: Katarzyna Pruchnicka
Gość: Katarzyna Marciniewicz (blog ChilliBait.pl, autorka książki "W słoiku")
Data emisji: 5.09.2017
Godzina emisji: 11.19
ml/gs