Trójka
Kacper Wróblewski
21.02.2019
Kim są "Agenci Sero-Siedem"?
– Poszukują miejsc, w których dostępne są dobre, polskie sery zagrodowe – tłumaczy Katarzyna Pruchnicka, która spotkała się z inicjatorem tej "tajnej" organizacji.
Posłuchaj
-
Serowa "tajna" organizacja (A nuż, widelec/Trójka)
Czytaj także
– Ser tylżycki lub goudę warto łączyć z miodami. Miód to samo zdrowie i niezwykła radość. Warto podkreślić, że sery te są ostre, lekko słone, ale słodki nektar uzupełni głębie smaku – zaznacza Gieno Mientkiewicz, znawca polskich serów.
Z czym jeszcze warto połączyć dobre sery? Zapraszamy do wysłuchania dołączonego nagrania audycji.
***
Tytuł audycji: A nuż, widelec
Prowadzi: Katarzyna Pruchnicka
Gość: Gieno Mientkiewicz (znawca polskich serów)
Data emisji: 21.02.2019
Czas emisji: 11.32
kw/mk