Dwójka
Michał Czyżewski
29.08.2016
Nad Bałtykiem. Nie tylko kebab, lecz także śledzie
W ostatnią wakacyjną sobotę w audycji "Droga przez mąkę" o nadbałtyckiej kuchni rozmawialiśmy z Dorotą Mintą, psychoterapeutką i smakoszką.
Posłuchaj
-
Nad Bałtykiem. Nie tylko kebab, lecz także śledzie (Droga przez mąkę/Dwójka)
Czytaj także
Wprawdzie wakacje dobiegają końca, ale polskie plaże nad Morzem Bałtyckim jeszcze przez pewien czas zapełnione będą urlopowiczami spragnionymi odpoczynku - oraz jedzenia. Co zatem smacznego znajdziemy na wybrzeżu? Czy warto tam jadać, czy raczej stamtąd uciekać? Okazuje się, że odpowiedź na to pytanie nie jest wcale prosta.
***
Tytuł audycji: Droga przez mąkę
Prowadzi: Łukasz Modelski
Gość: Małgorzata Minta (dziennikarka, psycholog kulinariów)
Data emisji: 27.08.2016
Godzina emisji: 10.00
mc/jp