Logo Polskiego Radia
POSŁUCHAJ
Dwójka
Michał Czyżewski 29.08.2016

Nad Bałtykiem. Nie tylko kebab, lecz także śledzie

W ostatnią wakacyjną sobotę w audycji "Droga przez mąkę" o nadbałtyckiej kuchni rozmawialiśmy z Dorotą Mintą, psychoterapeutką i smakoszką.
Posłuchaj
  • Nad Bałtykiem. Nie tylko kebab, lecz także śledzie (Droga przez mąkę/Dwójka)
Czytaj także

Wprawdzie wakacje dobiegają końca, ale polskie plaże nad Morzem Bałtyckim jeszcze przez pewien czas zapełnione będą urlopowiczami spragnionymi odpoczynku - oraz jedzenia. Co zatem smacznego znajdziemy na wybrzeżu? Czy warto tam jadać, czy raczej stamtąd uciekać? Okazuje się, że odpowiedź na to pytanie nie jest wcale prosta.

***

Tytuł audycji: Droga przez mąkę

Prowadzi: Łukasz Modelski

Gość: Małgorzata Minta (dziennikarka, psycholog kulinariów)

Data emisji: 27.08.2016

Godzina emisji: 10.00

mc/jp