Trójka
Michał Lipka
08.11.2017
Jak wyciągnąć z dyni to, co najlepsze?
Katarzyna Pruchnicka kontynuuje temat dyni i kolejny raz udowadnia, jak dużo można zrobić z tym fantastycznym warzywem.
Posłuchaj
-
Jak wyciągnąć z dyni to, co najlepsze? (A nuż, widelec/Trójka)
Czytaj także
– Dynia jest bardzo słodka, orzechowa, więc dobrze jest czymś ją przełamać. Dlatego świetnie się tu sprawdzi ostra papryka, dzięki której ta słodycz będzie rozgrzewająca, jak ciepły koc na jesień – mówi Małgorzata Minta.
Jak podkreślić najlepsze aspekty smaku dyni? Z jakimi ziołami łączy się ona najlepiej? Tego dowiedzieć się można z dołączonego nagrania. Zapraszamy do słuchania.
***
Tytuł audycji: A nuż, widelec
Prowadzi: Katarzyna Pruchnicka
Gość: Małgorzata Minta (dziennikarka kulinarna)
Data emisji: 8.11.2017
Godzina emisji: 11.14
ml/ab