Najważniejsze książki kulinarne Pawła Lorocha

Ostatnia aktualizacja: 24.06.2015 13:00
Ten autorski wybór poznaliśmy w kolejnej odsłonie cyklu Łukasza Modelskiego "Droga przez mąkę".
Audio
O tym, że czytanie książek jest równie przyjemne co gotowanie przekonaliśmy się po raz kolejny w Drodze przez mąkę
O tym, że czytanie książek jest równie przyjemne co gotowanie przekonaliśmy się po raz kolejny w "Drodze przez mąkę"Foto: Pixabay.com

Paweł Loroch jest ekspertem kulinarnym, dziennikarzem radiowym i telewizyjnym. Obecnie związany z internetową rozgłośnią jemradio.pl.

***

Tytuł audycji: Droga przez mąkę

Prowadzi: Łukasz Modelski

Gość: Paweł Loroch (ekspert kulinarny)

Data emisji: 20.06.2015

Godzina emisji: 11.30

mm/mc

Czytaj także

Magda Gessler: ta książka to przewodnik po moich uczuciach

Ostatnia aktualizacja: 25.12.2014 15:49
- Nie jestem kobietą, która klnie i rzuca garami, tylko wrażliwą artystką, która wie jak pomóc ludziom w sposób wrażliwy, choć czasem bardzo hałaśliwy - mówi współautorka "Autobiografii apetycznej".
rozwiń zwiń
Czytaj także

Powieść milicyjna, czyli raki w służbie kontrrewolucji

Ostatnia aktualizacja: 03.05.2015 16:00
- Pół życia jadałem w knajpach PRL, a zupy rakowej w menu nigdy nie widziałem - żalił się znawca PRL-owskiej literatury kryminalno-propagandowej Andrzej Potocki.
rozwiń zwiń
Czytaj także

Menu z procentami według Krzysztofa Vargi

Ostatnia aktualizacja: 15.05.2015 17:45
O alkoholowych rozterkach, sposobach wychodzenia z ciągu i... potędze polskich zup pomówimy z autorem powieści "Masakra".
rozwiń zwiń