Warszawskie restauracje okiem szefa kuchni

Ostatnia aktualizacja: 03.02.2017 13:50

Gościem audycji był Mateusz Walusiewicz, 21-letni kucharz mający na koncie współpracę z najbardziej ekskluzywnymi miejscami na kulinarnej mapie Warszawy.

Audio
  • Warszawskie restauracje okiem szefa kuchni (Droga przez mąkę/Dwójka)
(zdj. ilustracyjne)
(zdj. ilustracyjne)Foto: Shutterstock.com

Szef kuchni opowiadał m.in. o swojej współpracy z restauracjami, takimi jak "Atelier Amaro" i słynna japońska "Hajime".

***

Tytuł audycji: Droga przez mąkę

Prowadzi: Łukasz Modelski

Gość: Mateusz Walusiewicz 

Data emisji: 4.02.2017

Godzina emisji: 10.00

mz

Czytaj także

Blogerka w restauracji. Nowy wymiar krytyki

Ostatnia aktualizacja: 13.01.2017 17:32
W audycji "Droga przez mąkę" spotkaliśmy się z blogerką restauracyjną Joanną Mróz, która ocenia lokale w autorskiej 20-punktowej skali.
rozwiń zwiń
Czytaj także

Czym się zajadały panny z Wilka?

Ostatnia aktualizacja: 20.01.2017 14:17
W audycji "Droga przez mąkę" rozmawialiśmy o kuchni w opowiadaniu Jarosława Iwaszkiewicza, ale też w filmie Andrzeja Wajdy.
rozwiń zwiń
Czytaj także

Uczciwość i smak. Szukając prawdziwego jedzenia

Ostatnia aktualizacja: 28.01.2017 12:00
Gościem audycji "Droga przez mąkę" była Agata Michalak, redaktor naczelna magazynu "Kukbuk", autorka książki "O dobrym jedzeniu. Opowieści z pola, ogrodu i lasu".
rozwiń zwiń