Fenomen programów i serwisów kulinarnych

Ostatnia aktualizacja: 16.06.2024 14:43
Gościem "Drogi przez mąkę" był Przemysław Bociąga. Z dziennikarzem porozmawialiśmy m.in. o fenomenie programów kulinarnych i serwisów internetowych poświęconych tej tematyce.
W Drodze przez mąkę rozmawialiśmy o fenomenie serwisów kulinarnych
W "Drodze przez mąkę" rozmawialiśmy o fenomenie serwisów kulinarnychFoto: Shutterstock/spoialabrothers

Posłuchaj
27:22 _PR2 (mp3) 2024_06_09-12-30-40.mp3 Przemysław Bociąga m.in. o serwisach kulinarnych (Droga przez mąkę/Dwójka)

 

***

Tytuł audycji: Droga przez mąkę

Prowadził: Łukasz Modelski

Gość: Przemysław Bociąga (dziennikarz)

Data emisji: 9.06.2024

Godzina emisji: 12.30

dz

Czytaj także

"Kodeks smakosza" - podręcznik gastronomii sprzed 200 lat

Ostatnia aktualizacja: 14.01.2024 13:00
Wydany w 1827 roku "Kodeks smakosza", kompletny podręcznik gastronomii, zawierający prawa, reguły, zastosowania i przykłady sztuki dobrego życia Horace'a Raissona to kompendium wiedzy na temat wystawnych posiłków.
rozwiń zwiń
Czytaj także

Kuchnia słowacka i jej tożsamość

Ostatnia aktualizacja: 17.03.2024 13:00
Rocznica śmierci Janosika w Liptowskim Mikulaszu (17.03) oraz koniec sezonu na Chopoku to dobre preteksty do rozmowy o kuchni naszych południowych sąsiadów - Słowaków.
rozwiń zwiń