Co się dzieje w polskich restauracjach?

Ostatnia aktualizacja: 30.07.2015 14:30
Tajemnice i ciemne strony naszej rodzimej gastronomii będą tematem piątkowej odsłony audycji "Się mówi".
Zdjęcie ilustracyjne
Zdjęcie ilustracyjneFoto: pixabay.com

Sekrety, które znają tylko właściciele i pracownicy restauracji, tajemnicze składniki, dodawane do potraw "dla podniesienia walorów smakowych" - tajemnice, ktorych nawet nie domyślają się bywalcy restauracji, pubów i wszelkiego typu knajp, zdradzą w Czwórce eksperci i kelnerzy, którzy na co dzień są "pomostem" między gościem, a kuchnią.

***

Na "Się mówi" zapraszamy w piątek (31.07) w godz. 14.00-16.00. Audycję prowadzi Piotr Firan.

kd/kul

Czytaj także

Dbasz o linię? Jedz deser na śniadanie!

Ostatnia aktualizacja: 01.05.2015 16:00
Zdaniem naukowców to jedyny sposób, by - nie odmawiając sobie słodkich przyjemności - nadal nosić swój rozmiar.
rozwiń zwiń
Czytaj także

Food truck - jak działa restauracja na kółkach?

Ostatnia aktualizacja: 08.07.2015 15:00
Burgery, pizza i dania kuchni świata przygotowywane w ciężarówkach i starych autobusach. Jedzenie z mobilnych restauracji podbija Polskę.
rozwiń zwiń