W sierpniu 2018 roku powstał kulinarny kanał "Na granicy katastrofy". Jest humorystyczny, choć Sohayo zastrzega, że nie ironiczny. - My lubimy robić jedzenie - podkreśla.
- Chcieliśmy robić komercję gdzieś indziej niż na naszych indywidualnych kanałach - podkreśla youtuberka. - To jest straszne, gdy się miesza to, co ktoś chce mówić, z tym, co się sprzedaje i jest komercyjne. Chcieliśmy robić coś, co jest trochę lepiej przez platformę przyjmowane, bawi nas i mieć spokój, nie czuć presji - dodaje Awięc.
Okazuje się, że ten pomysł daje im dużo zabawy i radości. Włączają kamerę i nie stresują się. Swoim widzom zaserwowali już risotto, spaghetti, pizze, tort walentynkowy, burgera z mięsem i test shushi z marketów.
Co przyciąga widzów na ich kanał? Jak budują swoje indywidualne kanały? W jaką stronę idzie rynek, na którym działają? O tym m.in. w nagraniu z audycji.
***
Tytuł audycji: Tędy po trendy
Prowadzi: Mateusz Kulik
Gość: Awięc (Dominik Bos) i Sohayo
Data emisji: 3.03.2019
Godzina emisji: 9.08
pj