Lara Gessler Przed metamorfozą trenowałam więcej, jadłam mniej i w ogóle nie myślałam o regeneracji. Okazało się, że przez lata głodziłam się, a moje mięśnie nie miały czasu na odbudowę
Kucharka, restauratorka i autorka książki "Słodki zielnik Lary", trzy miesiące temu podjęła wyzwanie, które umożliwiło jej rekompozycję masy. - Straciłam dwa kilogramy tłuszczu, ale zyskałam dwa kilogramy tkanki mięśniowej. To była taka metamorfoza, podczas której nie schudłam, ale zyskałam fajne ciało i dużą satysfakcję - tłumaczy gość Czwórki i dodaje, że czynnikiem, który gwarantuje skuteczność takiej operacji jest... niemyślenie o wadze. - Centymetr frustruje, a najważniejsza jest konsystencja ciała, które ćwiczy i pracuje - mówi Gessler.
Jak wyglądał jej plan treningowy? Dlaczego warto ćwiczyć w duecie i kiedy organizm zaczyna szykować się na wojnę? O tym m.in. mówimy w audycji.
Joanna Jóźwik: w sporcie wyczynowym liczą się szczegóły
***
Tytuł audycji: "Rozbiegani"
Prowadzi: Karina Terzoni
Goście: Lara Gessler (kucharka, restauratorka i autorka książki "Słodki zielnik Lary")
Data emisji: 8.07.2017
Godzina emisji: 10.15
kul/iwo