- W kuchni staram się wykorzystywać przede wszystkim świeże produkty, dlatego w mojej lodówce często "widać światło". Jestem fanką odwiedzania ulubionych sklepów - warzywniaka czy rybnego. Zawsze mam jednak pod ręką moje kuchenne SOS - kaszę, ryż, sos sojowy oraz świeże warzywa i owoce - mówiła.
Daria Ładocha - mama, kucharka z dyplomem i kulinarny coach - przekonywała, że samodzielne gotowanie jest przede wszystkim idealnym sposobem na zmierzenie się w kuchni z własnym smakiem. Nie wspominając także o korzyściach finansowych i zdrowotnych. - Jeśli gotujemy sami, to wiemy, co jemy - przekonywała.
Czym się różni gotowanie kobiet i mężczyzn? Dlaczego programy kulinarne mogą być frustrujące? No i dlaczego powinniśmy przestać liczyć kalorie? Tego dowiecie się z nagrania audycji.
***
Tytuł audycji: "Dzień Kobiet"
Prowadzą: Karina Terzoni i Ula Kaczyńska
Gość: Daria Ładocha
Data emisji: 14.10.2016
Godzina emisji: 8.15
jsz/kul