Włoska kuchnia pachnąca bazylią

Ostatnia aktualizacja: 19.03.2020 18:22
W audycji porozmawiamy o nowym wydaniu "Mojej kuchni pachnącej bazylią" z jej autorką - Tessą Capponi-Borawską.
Zdj. ilustracyjne
Zdj. ilustracyjneFoto: Shutterstock/Africa Studio

***

Na "Drogę przez mąkę" w sobotę (21.03) w godz. 10.00-10.30 zaprasza Łukasz Modelski.

am

Czytaj także

"Gastronom zjednoczenia Włoch", czyli XIX-wieczna kuchnia Artusiego

Ostatnia aktualizacja: 18.11.2017 15:00
- Pellegrino Artusi sam nie gotował, miał dwóch wiernych służących, z których pomocą doprowadzał kulinarne przepisy do perfekcji - o autorze legendarnej książki "Włoska sztuka dobrego gotowania", opowiadała jej tłumaczka Tessa Capponi-Borawska.
rozwiń zwiń