Podróż po warszawskich restauracjach lat 90.

Ostatnia aktualizacja: 23.12.2016 14:00
O tajnikach kulinariów sprzed ponad dwóch dekad lat opowiadał Tomasz Prange-Barczyński, redaktor naczelny magazynu "Wino".
Audio
  • Podróż po warszawskich restauracjach lat 90. (Droga przez mąkę/Dwójka)
Wnętrza restauracji w hotelu Marriott w 1990 roku
Wnętrza restauracji w hotelu Marriott w 1990 rokuFoto: PAP/Jan Bogacz/ Cezary Słomiński

***

Tytuł audycji: Droga przez mąkę

Prowadzi: Łukasz Modelski

Data emisji: 24.12.2016

Godzina emisji: 10.00 

mz/bch

Czytaj także

Ranking najbardziej smakowitych książek

Ostatnia aktualizacja: 17.12.2016 13:00
Zapraszamy do wysłuchania trzech części podsumowania najciekawszych książek kucharskich, które w ostatnim czasie trafiły do księgarń.
rozwiń zwiń
Czytaj także

Książki i jedzenie. Kryminalne smaki Marsylii

Ostatnia aktualizacja: 10.12.2016 12:00
O kuchni marsylskiej w powieściach Jeana Claude'a Izzo opowie Kuba Janicki, autor bloga "Kontretykieta" i felietonista magazynu "Wino".
rozwiń zwiń