Wakacyjne staże w europejskich restauracjach

Ostatnia aktualizacja: 17.09.2016 15:48
Jak wygląda praca w 3-gwiazdkowej restauracji w Saint-Tropez? O tym rozmawialiśmy w audycji "Droga przez mąkę".
Audio
  • Łukasz Kozłowski i Michał Modelski opowiadają o pracy w 3-gwiazdkowej restauracji La Vague d'Or (Droga przez mąkę/Dwójka)
(zdj. ilustracyjne)
(zdj. ilustracyjne)Foto: pixabay/Mariamichelle/domena publiczna

***

Tytuł audycji: Droga przez mąkę

Prowadzi: Łukasz Modelski

Goście: Michał Modelski i Łukasz Kozłowski

Data emisji: 17.09.2016

Godzina emisji: 10.00

Czytaj także

Speck i kamienny chleb. Przysmaki Tyrolu Płd.

Ostatnia aktualizacja: 13.08.2016 15:00
- Jest w tej kuchni coś lekkiego i fantazyjnego, to nie są tylko knedle - mówiła o tradycjach kulinarnych północnego regionu Włoch Anna Janowska, dziennikarka i podróżniczka.
rozwiń zwiń
Czytaj także

Wszystko, co chcielibyście wiedzieć o dyni

Ostatnia aktualizacja: 20.08.2016 13:14
W kolejnej audycji z cyklu "Droga przez mąkę" rozmawialiśmy o sezonowych warzywach przełomu lata i jesieni.
rozwiń zwiń
Czytaj także

Nad Bałtykiem. Nie tylko kebab, lecz także śledzie

Ostatnia aktualizacja: 29.08.2016 14:00
W ostatnią wakacyjną sobotę w audycji "Droga przez mąkę" o nadbałtyckiej kuchni rozmawialiśmy z Dorotą Mintą, psychoterapeutką i smakoszką.
rozwiń zwiń
Czytaj także

Co się jada w powieściach Tomasza Manna?

Ostatnia aktualizacja: 04.09.2016 09:29
- Motyw kulinariów w twórczości Manna jest dla mnie ogromnym zaskoczeniem, zwłaszcza w konfrontacji z osobą pisarza - przyznała w Dwójce Wanda Klenczon.
rozwiń zwiń