Polskie restauracje krytycznym okiem

Ostatnia aktualizacja: 05.06.2018 15:04
Gośćmi audycji byli Joanna Mróz i Marek Tretyn, którzy recenzują na swoich blogach odwiedzane restauracje.
Audio
  • O krytycznych recenzjach polskich restauracji (Droga przez mąkę/Dwójka)
Zdjęcie ilustracyjne
Zdjęcie ilustracyjne Foto: shutterstock.com/Tarr Pichet

***

Tytuł audycji: Droga przez mąkę

Prowadzi: Łukasz Modelski

Goście: Joanna Mróz (autorka bloga Froblog), Marek Tretyn (autor bloga FoodSnob)

Data emisji: 2.06.2018

Godzina emisji: 12.00

pg

Czytaj także

"Hamburger nie może zejść z kulinarnej sceny"

Ostatnia aktualizacja: 27.04.2018 15:17
- Powodem, dla którego warto czasem zjeść bułkę z mięsem jest urozmaicenie jadłospisu. To może być dobre i zdrowe jedzenie jeśli tylko użyjemy do jego przygotowania zdrowych produktów – mówił w Dwójce Paweł Łukasik.
rozwiń zwiń
Czytaj także

Przepisy na staropolskie dania z ryb

Ostatnia aktualizacja: 12.05.2018 20:46
Gościem audycji był prof. Jarosław Dumanowski - historyk, szef Centrum Dziedzictwa Kulinarnego na Wydziale Nauk Historycznych Uniwersytetu im. M. Kopernika w Toruniu.
rozwiń zwiń
Czytaj także

Nie tylko magdalenki, czyli kulinaria u Prousta

Ostatnia aktualizacja: 25.05.2018 16:13
W audycji rozmawialismy o kuchni w powieści "W poszukiwaniu straconego czasu" Marcela Prousta.
rozwiń zwiń