O skuteczności modnych diet

Ostatnia aktualizacja: 05.06.2015 18:50
Tylko wysokobiałkowa? A może owsiana, śródziemnomorska, bezglutenowa czy ta firmowana przez "bardzo znane nazwisko"?
Czy popularność diety idzie w parze z jej efektywnością?
Czy popularność diety idzie w parze z jej efektywnością? Foto: Moerschy/Pixabay, lic. CC

Co sądzić o modnych dietach? O tym porozmawiamy z dziennikarką i blogerką kulinarną Małgorzatą Mintą.

***
Na audycję "Droga przez mąkę" zaprasza w sobotę (6.06) w godz. 11.30-12.00 Łukasz Modelski.

jp/mm

Czytaj także

Metoda sous-vide. Gotowanie dla cierpliwych

Ostatnia aktualizacja: 09.05.2015 12:00
Jajko idealne wymaga gotowania w próżniowym woreczku przez 45 minut w temperaturze 63,2 stopnia. O francuskiej metodzie obróbki produktów rozmawialiśmy na Pikniku Naukowym.
rozwiń zwiń
Czytaj także

Menu z procentami według Krzysztofa Vargi

Ostatnia aktualizacja: 15.05.2015 17:45
O alkoholowych rozterkach, sposobach wychodzenia z ciągu i... potędze polskich zup pomówimy z autorem powieści "Masakra".
rozwiń zwiń
Czytaj także

Kimchi zamiast kebaba? Moda na kuchnię z Korei

Ostatnia aktualizacja: 23.05.2015 12:00
- Trendy pokazują, że zainteresowanie kuchnią koreańską będzie rosło przynajmniej do 2018 roku - opowiadała w Dwójce autorka książki "Tradycje kulinarne Korei”.
rozwiń zwiń