Kulinarni vlogerzy zza oceanu. Czym się zajmują?

Ostatnia aktualizacja: 26.12.2015 11:00
Zapraszamy na spotkanie z JP i Julią, którzy na kanale "HellthyJunkFood" domowymi sposobami odtwarzają fast foodowe przysmaki.
zdjęcie ilustracyjne
zdjęcie ilustracyjneFoto: Pixabay/Unsplash/dom. publiczna

Youtuberzy mają na swoim koncie takie wynalazki kulinarne, jak spaghetti smażone w głębokim tłuszczu i pokemonowe klopsiki. Jakie dania zaserwowali na Boże Narodzenie i co, według nich, oznacza hasło "niezdrowe jedzenie"? Opowiedzą o tym w niedzielne przedpołudnie.

W ostatnim tegorocznym "Tędy po Trendy" podsumujemy też rok 2015 - sprawdzimy, jaki był dla celebrytów i czego życzą sobie na kolejne 365 dni.

***

Na "Tędy po trendy" zapraszamy w niedzielę (27.12) w godz. 9.00-11.00. Audycję poprowadzą Aleksandra Jasińska i Kamil Jasieński.

kul

Czytaj także

Grzegorz Łapanowski i świąteczna kuchnia

Ostatnia aktualizacja: 20.12.2015 15:20
Kucharz, autor książek i programów kulinarnych i twórca fundacji "Szkoła na Widelcu" odwiedził Czwórkę, by opowiedzieć o bożonarodzeniowych tradycjach.
rozwiń zwiń
Czytaj także

"Jaja w kuchni". Marcin Kuc o Świętach po męsku

Ostatnia aktualizacja: 24.12.2015 09:40
- Jeśli jesteś facetem i chcesz zaimponować najbliższym przy wigilijnym stole, proponuję pójść w ryby i przygotować karpia - mówi youtuber z kanału "Jaja w kuchni".
rozwiń zwiń