Food Festival. Same pyszności w Kopenhadze

Ostatnia aktualizacja: 03.09.2017 12:00
W audycji "Droga przez mąkę" Małgorzata Minta opowiadała o tegorocznej sierpniowej odsłonie Cooking & Food Festival, która odbyła się w duńskiej stolicy.
Audio
  • Food Festival. Same pyszności w Kopenhadze (Droga przez mąkę/Dwójka)
(zdj. ilustracyjne)
(zdj. ilustracyjne)Foto: Julie Mayfeng/Shutterstock.com

***

Tytuł audycji: Droga przez mąkę

Prowadzi: Łukasz Modelski

Gość: Małgorzata Minta (dziennikarka)

Data emisji: 2.09.2017

Godzina emisji: 10.00

mz/jp/mc

Czytaj także

Słodkie smaki Sycylii w "Gepardzie" Lampedusy

Ostatnia aktualizacja: 23.07.2017 10:00
- Kuchnia związana z tą książką jest niezwykle modna we Włoszech. Powstaje mnóstwo publikacji i blogów dotyczących dań z otoczenia Geparda - mówiła o kulinarnej stronie powieści Giuseppe Tomasiego di Lampedusy Wanda Klenczon.
rozwiń zwiń
Czytaj także

Ryba gwarantowana. Łów tradycyjnie, jedz powoli

Ostatnia aktualizacja: 30.07.2017 14:00
– To nie są ryby łowione przez wielkie statki, lecz przez małe wspólnoty rybackie, które z wielkim szacunkiem podchodzą do morza – mówiła dziennikarka Beata Majchrowska, autorka bloga "Pomału", która próbowała morskich smakołyków na majowych targach Slow Fish 2017 w Genui.
rozwiń zwiń
Czytaj także

Jak ustrzec się przed winem fałszywym?

Ostatnia aktualizacja: 12.08.2017 12:00
W "Drodze przez mąkę" o fałszowaniu wina rozmawialiśmy z Michałem Bardelem - redaktorem naczelnym magazynu "Czas Wina".
rozwiń zwiń
Czytaj także

Pyszności i osobliwości ze stołu czterech Jerzych

Ostatnia aktualizacja: 19.08.2017 12:00
W "Drodze przez mąkę" dietetyczka i psycholog Laura Osęka opowiadała o metamorfozach kuchni w Wielkiej Brytanii za czasów panowania dynastii hanowerskiej.
rozwiń zwiń